Regional Co Glazen Himalaya Grinder met Molen

Artikelnummer: AS
Artikel 27 van 31
€ 23,95 (inclusief BTW)

Afmetingen 30 cm x 8 cm.

De Premium Grinders van Regional Co. hebben een strak, helder acryl body-ontwerp aangevuld met methacrylaat dat het gastronomische kwaliteitspunt toevoegt waar u dol op zult zijn. Het verstelbare keramische mechanisme zorgt voor een gelijkmatige maling, zodat iedereen aan tafel kan genieten van voortreffelijke en smaakvolle kruiden, want het aroma en de smaak van versgemalen granen zijn van onschatbare waarde.

De Premium Grinders van Regional Co. zijn het neusje van de zalm en we zijn er zeker van dat iedereen er minstens één in huis wil hebben! Met dit nieuwe formaat kunt u genieten van de elegantie en verfijning van een hoogwaardige, resistente en duurzame container die bovendien ook navulbaar is. De Premium Grinders van Regional Co. zijn het sleutelstuk voor iedereen die een verschil wil maken. Zeg in een handomdraai ja tegen de rijkdom aan aroma en smaak.

De Himalaya wordt beschouwd als een tempel vanwege hun hoogte en hun unieke energie die ons dit kostbare zout geeft om onze gerechten en recepten op smaak te brengen. Het is een roze-oranje zout, dat als het zuiverste van allemaal wordt beschouwd, vrij van chemicaliën die je in winkels kunt vinden, en dat is wat je van Himalayazout mag verwachten: zuiverheid. Het komt oorspronkelijk uit Pakistan, uit het mijndistrict Jhurum, en wordt naar ons toe gebracht in de vorm van roze kristallen, klaar om te worden gemalen. Hij is bijzonder, uniek en niet makkelijk te vinden. Daarom hebben we hem in een glazen pot aan je gegeven, om al zijn pracht en praal te behouden.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Himalayan Roze Zout
Inhoud 435 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss