Regional Co Glazen 5 Pepper Grinder met Molen.

Artikelnummer: AS
Artikel 26 van 31
€ 25,95 (inclusief BTW)

Afmetingen 30 cm x 8 cm.

De Premium Grinders van Regional Co. hebben een strak, helder acryl body-ontwerp aangevuld met methacrylaat dat het gastronomische kwaliteitspunt toevoegt waar u dol op zult zijn.

Het verstelbare keramische mechanisme zorgt voor een gelijkmatige maling, zodat iedereen aan tafel kan genieten van voortreffelijke en smaakvolle kruiden, want het aroma en de smaak van versgemalen granen zijn van onschatbare waarde.

De Premium Grinders van Regional Co. zijn het neusje van de zalm en we zijn er zeker van dat iedereen er minstens één in huis wil hebben! Met dit nieuwe formaat kunt u genieten van de elegantie en verfijning van een hoogwaardige, resistente en duurzame container die bovendien ook navulbaar is. De Premium Grinders van Regional Co. zijn het sleutelstuk voor iedereen die een verschil wil maken. Zeg in een handomdraai ja tegen de rijkdom aan aroma en smaak.

Waarom genoegen nemen met 1 als je 5 smaken kunt hebben in één enkele, snelle maling? Peper, een van onze meest gebruikte specerijen, wordt in “gourmet”-modus naar onze tafels gebracht. Hoewel het wijdverbreid is, heeft het een fantastisch aroma en vooral smaak. Met deze 5-paprikamolen heb je in één polsbeweging de 5 meest representatieve, interessante en gezonde paprika's: wit, zwart, groen, roze en Jamaicaans.

Ze dragen allemaal hun voortreffelijke kwaliteit en ongelooflijke smaak bij... maar zonder hun gezondheidsvoordelen te verliezen. Afzonderlijk zijn ze fantastisch, maar samen zorgen ze voor een smaakexplosie op je bord. Gebruik deze molen voor je favoriete recepten en je tilt ze meteen naar een hoger niveau. Voor recepten waar je niet zo van houdt, voeg dit toe als extra smaak en je wordt meteen weer verliefd.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Groene peper, alle specerijen, witte peper, zwarte peper, roze peper
Inhoud 180 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss