Doortjes (Hak)Honing Mango

Artikelnummer: DIS - HH66011 - 12
Artikel 40 van 47
€ 4,75 (inclusief BTW)

Doortjes hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken ze 100% natuurlijke kruiden en ingrediënten! 

Hakhoning wordt soms ook wel ‘’Vogezenbrokken’’ of ‘’borsthoning’’ genoemd. Deze authentieke hakhoning van Doortjes Hakhoning wordt gemaakt volgens een eeuwenoud recept.

Hakhoning is een echte delicatesse. Bovendien is hakhoning gezond. Hakhoning werd in de middeleeuwen al gebruikt bij keelpijn, verkoudheid, keelontsteking en andere luchtwegaandoeningen. Nog steeds is dit ouderwetse snoepgoed immens populair. 

Zoekt u hakhoning ter verlichting van keelklachten? Dan raden wij Eucalyptus smaak aan.

Anijs is slijm oplossend en goed bij kriebelhoest

Menthol is ontsmettend en verzachtend bij keelpijn 

Heerlijk in de warme melk, zodat je lekker rustig kunt slapen.  

Doortjes hakhoning is lekker om vanuit de hand te snoepen, maar ook als zoetmaker in de thee of warme melk. Wie kent het nog! Warme melk met anijs!

Deze hakhoning is gluten- en lactosevrij en bevat geen allergenen, conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Oorspronkelijk werd hakhoning gemaakt door monniken in een abdij in Frankrijk, Abdij Sainte Marie de Fonfroide. In deze abdij werden bijen gehouden waar later van de honing hakhoning gemaakt werd. Toen ook wel bekend als Vogezenbrokken.

Vanuit Frankrijk reisde het recept in 1847 naar een familie in België waar later door aangetrouwde familie het recept in Nederland terecht kwam.

 

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Honing, kruiden, water, suiker, glucosestroop en een natuurlijke kleurstof.
Inhoud 275 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss