Cretan Nectar Balsamico Witte Druiven Melasse

Artikelnummer: V - 1988 / 1 / 12
Artikel 37 van 67
€ 5,75 (inclusief BTW)

Alle producten van Cretan Nectar zijn gebaseerd op de perfecte ingredienten van het Kretenzische land en ondersteunen een natuurlijke manier van eten en gastronomisch genieten.

Cretan Nectar creëert inspirerende smaken die eenvoudige en snelle dagelijkse recepten combineren tot fantasierijke creaties.

Cretan Nectar witte druivenmelasse wordt gemaakt van de laat geoogste witte rozijnendruiven en druiven van de aromatische Muscat variant, die groeien op de zonnige berghellingen van Kreta. Na het plukken worden de druiven een paar dagen in de zon gelegd, voordat ze worden geperst. De most wordt vervolgens zachtjes gestoofd om de witte druivenmelasse te maken: een natuurlijk siroop, rijk aan voedingsstoffen met een frisse zoetheid. De druivenmelasse kan niet alleen een gebruikt worden als vervanging voor suiker, het heeft ook zijn eigen kenmerkende fluweelachtige textuur en aroma. Hierdoor worden koekjes, cakes en gebakjes zoeter en voller van smaak. Het is ook ideaal voor thee, drankjes, fruitsalades, yoghurt, cocktails en rode sauzen.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 250 ml.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss