Neolea Zeezout Puur

Artikelnummer: FD - GHNEL06DS / 8
Vorige Artikel 13 van 19 Volgende
€ 6,95 (inclusief BTW)

Het zeezout van Neolea wordt met de hand geoogst vanaf de rotsen aan de Griekse kust. Oogsten van de rotsen houdt het zout zuiver. Het zout is dan ook puur natuur en organisch.

Het zeezout is geschikt om al je gerechten mee te kruiden. Ook kan je er heerlijke desserts, zoals een chocolade-olijftaart mee maken. 

Door het luxe design zijn de potjes zeezout perfect om kado te geven. Past in een kadopakket met de Neolea extra vergine olijfolie, balsamic vinegar en mousserende wijn. Of combineer in een pakket met de andere smaken zeezout.

Koken is creeëren en onze zoutlijn is gecreëerd om te inspireren. Ons zeezout is met de hand geoogst van de rotsen nabij de Egeïsche zee. Op deze manier behoudt het zout zijn natuurlijke vorm wat zorgt voor een bijzondere smaak- en gebruikersbeleving. Of het nu gaat om grapefruit of oregano, door het toevoegen van organische ingrediënten hebben wij een zout gecreëerd dat perfect past bij elk gerecht.

The essentiële smaakmaker, zo puur als maar kan. Ons pure zeezout is gemaakt van fleur de sel.

Deze Pure smaak Zeezout is het beste te combineren met:

  • Vis & gegrild vlees
  • Chocolade & gebakken snoepjes
  • Margarita's 

Hoe het gemaakt is 

Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën. In plaats van de meer traditionele manieren om zeewater in een inham te laten stromen en het water te laten verdampen, wordt ons zout uit de rotsen in de buurt van de zee geoogst. Dit houdt het zout zuiver en voegt nutritionele mineralen toe. 

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zeezout (Fleur de Sel)
Inhoud 100 gram
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving, ruim 3500 producten! | sitemap | rss