Neolea Zeezout Gerookt

Artikelnummer: FD - GHNEL09DS / 8
Vorige Artikel 16 van 19 Volgende
€ 7,95 (inclusief BTW)

Het zeezout van Neolea wordt met de hand geoogst vanaf de rotsen aan de Griekse kust. Oogsten van de rotsen houdt het zout zuiver. Het zout is dan ook puur natuur en organisch.

Neolea Smoked Zeezout geeft je het zomerse barbecue gevoel, het hele jaar door. Ook lekker in dips.

Barbecueën is populairder dan ooit. Soms heb je alleen geen tijd om de barbecue aan te steken of is het te koud te buiten, maar wil je wel graag een heerlijke rokerige smaak toevoegen aan je vlees. Ons gerookte zeezout is gemaakt van fleur de sel en liquid smoke.

Combineer met

  • Vlees
  • Dips & spreads

Door het luxe design zijn de potjes zeezout perfect om kado te geven. Past in een kadopakket met de Neolea extra vergine olijfolie, balsamic vinegar en mousserende wijn. Of combineer in een pakket met de andere smaken zeezout.

Koken is creeëren en onze zoutlijn is gecreëerd om te inspireren. Ons zeezout is met de hand geoogst van de rotsen nabij de Egeïsche zee. Op deze manier behoudt het zout zijn natuurlijke vorm wat zorgt voor een bijzondere smaak- en gebruikersbeleving. Of het nu gaat om grapefruit of oregano, door het toevoegen van organische ingrediënten hebben wij een zout gecreëerd dat perfect past bij elk gerecht.

 

Hoe het gemaakt is 

Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën. In plaats van de meer traditionele manieren om zeewater in een inham te laten stromen en het water te laten verdampen, wordt ons zout uit de rotsen in de buurt van de zee geoogst. Dit houdt het zout zuiver en voegt nutritionele mineralen toe. 

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zeezout (Fleur de Sel), vloeibaar rook.
Inhoud 100 gram
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving, ruim 3500 producten! | sitemap | rss