Regional Co Glazen Mediterraans Zout Grinder met Molen.

Artikelnummer: AS.R3 / 293
Artikel 21 van 31
€ 14,95 (inclusief BTW)

De Deluxe XL grinders van Regional Co. zijn ontworpen met jou in gedachten – liefhebber van lekker koken en goede smaak.

Afmetingen 26 cm x 6.5cm

Kun je je de geur en smaak van de versgemalen bes op je bord voorstellen? Bij Regional Co. hebben we geleerd om de maximale expressie van de kruiden te extraheren om al je zintuigen wakker te maken.

Zeg in een handomdraai ja tegen de volheid van het aroma en de smaak. En luister hier eens naar: Deluxe XL grinders zijn extra duurzaam en bestand tegen hogere temperaturen, waardoor ze een duurzame keuze zijn waar voor je geld. Het transparante glas en de superzachte textuur maken ze de perfecte container om je favoriete kruiden in de beste conditie te houden, beschermd tegen vocht en hitte. Functionaliteit en authenticiteit in één product.

Geniet van superieure kwaliteit met de Deluxe XL grinders van Regional Co.

Zout...Zeezout heeft zijn kunst en vooral zijn voordelen.

Het is een authentiek, krachtig en buitengewoon heilzaam zout - kijk maar naar de oorsprong... is er iets dat ons lichaam meer goed doet dan de zee? Direct uit het water gewonnen, vrij van chemische toevoegingen en verwerking, wordt zeezout dagelijks geweldig gegeten om de smaak van onze gerechten te verbeteren en gezondheidsvoordelen te behalen.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zeezout
Inhoud 580 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss