Regional Co Glazen Salad Salt Grinder met Molen.

Artikelnummer: AS.R3 / 296
Artikel 20 van 31
€ 15,95 (inclusief BTW)

De Deluxe XL grinders van Regional Co. zijn ontworpen met jou in gedachten – liefhebber van lekker koken en goede smaak.

Afmetingen 26 cm x 6.5cm

Kun je je de geur en smaak van de versgemalen bes op je bord voorstellen? Bij Regional Co. hebben we geleerd om de maximale expressie van de kruiden te extraheren om al je zintuigen wakker te maken.

Zeg in een handomdraai ja tegen de volheid van het aroma en de smaak. En luister hier eens naar: Deluxe XL grinders zijn extra duurzaam en bestand tegen hogere temperaturen, waardoor ze een duurzame keuze zijn waar voor je geld. Het transparante glas en de superzachte textuur maken ze de perfecte container om je favoriete kruiden in de beste conditie te houden, beschermd tegen vocht en hitte. Functionaliteit en authenticiteit in één product.

Voor de echte fans van alle salades, van alle soorten met alle ingrediënten die je maar kunt bedenken, je begrijpt dat het beste is hoe salades bij elke maaltijd passen en zo flexibel zijn. Je kunt ongelooflijke recepten maken door de ingrediënten te veranderen, maar kun je ook saladekruiden veranderen? Met deze saladezoutmolen kun je je creaties op smaak brengen als nooit tevoren.

De ingrediënten maken het een perfecte smaakmaker die je altijd bij de hand wilt hebben, thuis, of misschien zelfs op kantoor, zodat al je salades kunnen worden getransformeerd met een enkele draai van de pols. Zout (heerlijke smaak), peper (uitstekende kwaliteit), mosterdkorrels (indrukwekkend wanneer gemalen), nootmuskaat (een unieke smaak), knoflook (om een beetje tinteling toe te voegen voor uw lichaam), salie (geur en smaak om frisheid toe te voegen), basilicum (een van de meest gewenste aromatische kruiden in de keuken) en dragon (de perfecte natuurlijke smaakmaker).

Mengen met een uitstekende extra vergine olijfolie, stevig malen en klaar, je perfecte saladedressing is binnen enkele seconden klaar… En wat een smaakmaker! Iedereen zal het willen proberen, willen weten hoe je het hebt gemaakt ... Maar alleen jij kent het geheim.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zout, zwarte peper, nootmuskaat, knoflook, basilicum, dragon, salie.
Inhoud 420 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss