Betis Bakolijf olie Geel & Groen

Artikelnummer: FD0572GL +FD0572GR
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 29,90 € 25,00 (inclusief BTW)

GEEL:

Op zoek naar een goede olijfolie om in te bakken zonder spetteren?

Dan is de Betis de perfecte keuze. Deze Mediterrane extra vergine olie is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken in de pan.

Een gezond alternatief voor boter en tegelijkertijd een fijne smaakmaker. De olijven worden met een machine geplukt en via een continu systeem geperst. Daarna wordt de olie die vrijkomt helemaal gefilterd. Dit zorgt ervoor dat de Betis niet spettert of walmt, omdat er geen stukjes meer inzitten die kunnen verbranden. 

FRITUREN IN OLIJFOLIE?

Ja, het kan echt! Wanneer je bijvoorbeeld aardappeltjes frituurt, doe je dat op een temperatuur van 180 graden.

Deze extra vergine olijfolie heeft een rookpunt van 210 graden, waardoor hij prima te gebruiken is in de frituurpan.

We hebben het al vaak genoeg getest, en kunnen je vertellen dat in Betis gefrituurde patatjes ontzettend lekker zijn. Strooi er wat knoflookzout over van Falksalt en wat ketchu
p van Stonewall Kitchen.

PRODUCTINFORMATIE BETIS BAKOLIJFOLIE

  • 80% Picual en 20% Hojiblanca olijven.
  • Walmt en spettert niet.
  • Gefilterde olijfolie.
  • Voor bakken, stoven, braden én frituren.
  • Donker en koel bewaren.

GROEN:

BETIS: DÉ OLIJFOLIE OM IN TE BAKKEN, ZONDER SPETTERS

Op zoek naar een goede olijfolie om in te bakken? Dan is de Betis de perfecte keuze. Deze Mediterrane extra vergine olie is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken in de pan. Een gezond alternatief voor boter en tegelijkertijd een fijne smaakmaker. De olijven worden met een machine geplukt en via een continu systeem geperst. Daarna wordt de olie die vrijkomt helemaal gefilterd. Dit zorgt ervoor dat de Betis niet spettert of walmt, omdat er geen stukjes meer inzitten die kunnen verbranden. 

FRITUREN IN OLIJFOLIE?

Ja, het kan echt! Wanneer je bijvoorbeeld aardappeltjes frituurt, doe je dat op een temperatuur van 180 graden. Deze extra vergine olijfolie heeft een rookpunt van 210 graden, waardoor hij prima te gebruiken is in de frituurpan. Wij hebben het al vaak genoeg getest, en kunnen je vertellen dat in Betis gefrituurde aardappelstukjes ontzettend lekker zijn.

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Geel = 80% Picual en 20% Hojiblanca olijven
Inhoud 2 x 946 ml.
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving, ruim 3500 producten! | sitemap | rss