Regional Co Himalaya pink Salt

Artikelnummer: AS.R97
Artikel 13 van 31
€ 3,75 (inclusief BTW)

De Himalaya wordt beschouwd als een tempel vanwege hun hoogte en hun unieke energie die ons dit kostbare zout geeft om onze gerechten en recepten op smaak te brengen. 

Het is een roze-oranje zout, dat als het zuiverste van allemaal wordt beschouwd, vrij van chemicaliën, dat is wat je van Himalayazout kunt verwachten: zuiverheid.

Oorspronkelijk uit Pakistan, uit het mijndistrict Jhurum, wordt het ons aangeboden in de vorm van roze kristallen, klaar om te worden vermalen. Het is speciaal, uniek en zal niet gemakkelijk te vinden zijn, daarom hebben we het u in een glazen pot gegeven om al zijn pracht te behouden. 


Het is rijk en wordt bewonderd om zijn hoge gehalte aan mineralen, volledig natuurlijk, waaronder magnesium, kalium, zwavel, ijzer, mangaan, fluor (zelden gezien in andere zouten of specerijen), (natuurlijk) jodium, chroom en 84 meer. 

Als je op zoek bent naar het beste, natuurlijke alternatief in kwaliteit voor het normale keukenzout wat u overal kunt ko
pen, dan is het roze Himalayazout altijd de beste keuze. Laat tafelzout achter en kies het betere zout en profiteer van de gezondheidsvoordelen. 

Gebruik het roze Himalayazout voor elk recept en gerecht, altijd versgemalen. Hier zijn enkele van de grote gezondheidsvoordelen: 

- Helpt bij reuma, dus ga een warm bad nemen met deze zouten   en dompel jezelf een half uur onder. 

- Revitaliseert de huid en vernieuwt uw natuurlijke energie. 
- Ontlast uw luchtwegen en keel. Gorgelen met water. 
- Verwijdert onzuiverheden van de huid zoals acne. 

Onthoud zoals altijd dat, ondanks de voordelen ervan, zout moet worden geconsumeerd voor de juiste metingen.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 210 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss