Pineut CakeMix Appel-Kaneel: Speciaal voor Jou!
Artikelnummer: V - 12320 / 8 Zie totale AssortimentDeze oude bekende favoriet mag uiteraard niet ontbreken. De appel-kaneel cake is altijd lekker bij de koffie en thee. Of je nou visite hebt of niet, deze cake komt zeker weten op. De frisheid van de appel in combinatie met een vleugje kaneel is al jarenlang het succes geweest bij deze favoriet! Niemand kan deze cake weerstaan en dat maakt het een leuk en makkelijk cadeau om aan iemand te geven die 'gewoon' een lekker plakje verdiend.
Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor (elektrisch 175℃,
hetelucht 160℃).
2. Mix de eieren met de boter. Voeg de
inhoud van de fles en een snufje zout toe
aan het mengsel. Mix het geheel totdat
het goed gemengd is en schep het in een
ingevet of met bakpapier bekleed
cakeblik.
3. Zet het blik 60 a 70 minuten in het
midden van de oven. Controleer de cake
tussentijds met een prikker. Blijft er
beslag aan zitten, dan mag hij nog wat
langer! Is de prikker schoon, dan is de
cake klaar!
Zelf toevoegen:
gesmolten boter, ei en een mespuntje zout
Serveertip:
Nog een appel in huis? Snij deze in dunne
plakjes en leg op de cake als garnering. Dat
maakt hem he-le-maal af!
Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: | bestellingen@DeSmaakBeleving.nl |
---|---|
Ingrediënten | zelfrijzend bakmeel (tarwebloem, E500, E503, E450), rietsuiker, gedroogde appelstukjes (7%) en kaneel (0,8%) |
Inhoud | 366 g |
Voedingswaarde | energie: 1576 KJ /375 kcal vetten: 0,7 g waarvan verzadigde vetzuren: 0,08 g koolhydraten: 83 g waarvan suikers: 40 g eiwitten: 9,5 g zout: 0,35 g |