RECEPT: Eierquiche van Gerookte Eieren

Artikel 8 van 8
Zie totale Assortiment

Benodigdheden

5 gerookte Eibaar eieren
6 blaadjes diepvries bladerdeeg
broodkruim of 2 el. ongekruid paneermeel
2½ dl slagroom
2 tl. tijm
snufje zout en peper
1 grote stengel prei in ringen


Zet de heteluchtoven op 175° C  (gas/elektra 200 °C). Laat het deeg naast elkaar ontdooien op een plank en rol uit tot een grote cirkel. Bekleed hiermee een ingevette quichevorm (24 cm) tot aan de rand. Verdeel broodkruim over de bodem.

Klop 4 eieren los met de slagroom en de kruiden in een kom. Meng met de groenten en vul hiermee de quiche.

Vouw het deeg om met de vingers tot een rand. Klop het overige ei los en bestrijk hiermee de rand. Bak de quiche in 50-55 minuten goudbruin en gaar.

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss