RECEPT: Cocktail Brain Buzzer Margarita

Artikel 6 van 8


Brain Buzzer sambal van Raijmakers Heetmakers (1 barlepel, 5ml)
100% agave Tequila (40 ml)
Limoensap (30 ml)
Sinaasappelsaplikeur (20ml, bijvoorbeeld Cointreau)
Agavesiroop (1 barlepel)
Groentebouillon (koud, gemaakt van een bouillonblokje)

Voeg alle ingrediënten en een handvol ijsblokjes toe aan je cocktailshaker, roer met een barlepel en schud goed. Voor deze cocktail moet je de ‘shake and double strain’-methode gebruiken’ om te voorkomen dat er stukjes ijs aan je cocktail worden toegevoegd.

Maar voordat je het mengsel in je coupe giet, zorg ervoor dat je de helft van de rand van het glas vochtig maakt en wat zout erin doopt. En als finishing touch kun je een verse rode paprika afsnijden en als stijlvolle garnering over de rand van het glas leggen. Genieten!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss