Regional Co Glazen Hot Sea Salt Grinder met Molen.

Artikelnummer: AS
Artikel 23 van 31
€ 16,95 (inclusief BTW)

 

Afmetingen 26 cm x 6.5cm

De Deluxe XL-molens van Regional Co. zijn ontworpen met jou in gedachten: liefhebber van lekker koken en goede smaak. Kunt u zich de geur en smaak van de versgemalen bes op uw bord voorstellen?

In Regionale Co. we hebben geleerd de maximale expressie van de kruiden te extraheren om al je zintuigen te prikkelen. Zeg in een oogwenk ja tegen de volheid van het aroma en de smaak. En hoor dit: de Deluxe XL molens zijn extra duurzaam en bestand tegen hogere temperaturen, waardoor ze een duurzame optie zijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het transparante kristal en de superzachte textuur maken ze tot de perfecte verpakking om je favoriete kruiden in de beste omstandigheden te bewaren, beschermd tegen vocht en hitte. Praktisch en authentiek in één product.

Geniet van superieure kwaliteit met de Deluxe XL-molens van Regional Co. Wie zei dat je je maaltijden niet op smaak kunt brengen met een enkele maling, afgezien van het toevoegen van een beetje pit aan je gerecht? Als u een liefhebber bent van kruiden en van een beetje zout in uw maaltijden houdt, zal deze molen al uw problemen oplossen.

Het zout is het beste in zijn soort, perfect gemengd met enkele extra ingrediënten om de perfecte balans te creëren. Maar wat zijn deze ingrediënten? Chili en Cayenne. Het is een uitstekende fusie en biedt grote voordelen voor ons lichaam. Het werkt uitzonderlijk goed bij vlees, vis, zeevruchten, stoofschotels en pasta's, maar vooral bij liefhebbers van kruiden.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Salt, pepper, cayenne
Inhoud 460 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss