RECEPT: Alcoholvrije Mojito Cocktail

Artikel 1 van 7

Een iconisch recept, aanwezig in de meeste bars: we hoeven je niet langer kennis te laten maken met de Mojito-cocktail! Vandaag geven we je het klassieke recept, met limoen en munt.

De Bacanha rauwe Mojito siroop is perfect om je cocktail een lekkere smaak te geven en te zoeten. Hier is het recept:

INGREDIËNTEN:

  • 4 cl donkere rum
  • Frisse munt
  • 10 cl bruisend water
  • 1 halve limoen
  • Crunch ijs
  • 2 cl Bacanha Mojito raw syrup


Snijd eerst de halve limoen in 6 blokjes. Voeg een paar muntblaadjes toe zonder ze te scheuren.
Stamp deze twee ingrediënten voorzichtig fijn met de stamper. Voeg vervolgens twee eetlepels crushed ijs toe en giet er vervolgens 2 cl Mojito-siroop bij. Giet vervolgens de donkere rum (een niet te sterke Cubaanse rum om de smaak van de andere smaken niet te verbergen) en vul aan met bruisend water.
Roer alles door elkaar met een lepel of rietje.

Laat voor een virgin versie van deze cocktail de rum weg en vul aan met meer bruisend water. Je kunt de mojitosiroop ook gewoon met water drinken.

Profiteer van de mooie dagen om te genieten van je verse mojito!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss