RECEPT: Tomaat, spekjes, Aioli Bites of Voorgerechtje

Artikel 2 van 5

Ingrediënten:

 

  • Cherrytomaatjes
  • Geraspte romaine sla
  • 4 Eetlepels Stonewall Kitchen Maple Bacon Aioli
  • 4-6 plakjes gekookt spek


Snijd met een scherp mes voorzichtig de bovenkant van elk van de cherrytomaatjes. Draai ze op hun kant en snijd voorzichtig een heel klein stukje van de bodem af, zodat ze kunnen staan zonder om te rollen.
Maak de binnenkant van de tomaat los met je mes en schep dan met een kleine lepel de zaadjes en het binnenste vruchtvlees eruit.

Doe de gesnipperde romaine in een kom en meng met de aioli tot deze goed bedekt en gelijkmatig verdeeld is.
Snijd het gekookte spek in stukjes van ongeveer ½ ".

Vul elke tomaat met de geraspte sla. Voeg voor het opdienen een stukje van het gesneden spek toe.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss