Literfles Kiooms Mosterd dressing

Artikelnummer: 00010
Vorige Artikel 11 van 101 Volgende
€ 8,75 (inclusief BTW)

Deze veelgebruikte Kiooms dressing ontleent zijn smaak en structuur aan de groene honingmosterd. Een dressing waarvan de toepassing niet alleen tot salades beperkt blijft, maar die zich door zijn evenwichtige smaak ook uitstekend laat combineren met andere gerechten.

Extra tips!
Door zijn rijke, gevarieerde smaak is dit een dressing met veel mogelijkheden. Uiteraard is het een lekkere dressing bij gemengde sla, die u kunt verlevendigen met feta, mozzarella of met gebakken spekjes. Wij zelf voegen de dressing het liefst zo laat mogelijk toe, dus op het moment dat de sla al op het bord ligt. Naast deze toepassing, als rechttoe rechtaan sladressing, is de mosterddressing ook te gebruiken op andere manieren.

Probeert u hem eens uit op een boterham, bij voorkeur licht aangebakken, met kaas, vleeswaren (b.v. een goede ham) en een beetje alfalfa. Een verrukkelijke combinatie waarmee u eindeloos kunt variëren. Neem in plaats van gewone kaas eens geitenkaas en vervang de alfalfa eens door wat blaadjes witlof! Alweer iets leuks!
Ook lekker: Serveer wat mosterddressing naast of over een hartige taart.
Een andere mogelijkheid is de dressing te mengen met zure room. Wij zelf gebruiken twee delen dressing op drie delen room. U krijgt dan een zachte, lichtgroene saus die het goed doet bij asperges (!) en gerookte zalm.

 

 

Kiooms, Dressing, sladressing, salade, dressingen, slasaus, dressings, vinaigrette, Ankleideraum, aderezo, medicazione, condimento per insalata, aliño de ensaladas, Salat-dressing, sauce à salade, salad dressing, 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zonnebloemolie, gembersiroop (natuurlijk gemberaroma, suiker), azijn,mosterd (mosterdzaad, azijn,honing,
Inhoud 1 liter
Allergenen informatie glutenvrij, lactose vrij
© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3500 producten! | sitemap | rss