Gimber Drink 700 ml. (25 glazen) (gember)

Vorige Artikel 51 van 86 Volgende
€ 25,95 (inclusief BTW)

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit meer dan 38% biologische en kwalitatieve gember, citroen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen.

Deze fles aan te lengen met bruiswater, heet water en nog veel meer: ideaal voor 25 glazen. 

 

Wat is dat bezinksel in mijn fles?

Dat is wat POWER geeft aan jouw GIMBER! Het bezinksel in de GIMBER-flessen is hét bewijs dat de inhoud 100% natuurlijk is. Wij kozen ervoor het product niet te filteren en we voegen geen emulgatoren, conserveringsmiddelen of smaakversterkers toe. NO BULLSHIT, WE GO PURE.
Willen jullie wel eventjes de fles schudden voor gebruik!

 

Waarom die prijs?

GIMBER is eigenlijk niet zo duur. Het is een concentraat dat je nog aanlengt, wat maakt dat een fles van 700 ml goed is voor 25 glazen GIMBER Perfect Serve. Als je het vergelijkt met de prijs van 25 flesjes soda, breezer, tonic of andere komt dit veel goedkoper uit.

Bij ons betaal je niet voor water, maar voor een concentraat boordevol kwalitatieve biologische gember, citroenen en verse kruiden! Wij gaan voor kwaliteit en dat zullen we ook nooit veranderen. We maken GIMBER in samenwerking met producenten, die op een biologische manier telen én die op een eerlijke manier vergoed worden.

 

Hoeveel Gember zit er in Gimber?

Al kennis gemaakt met de kracht van GIMBER? Behoorlijk pittig, toch? Dat komt omdat GIMBER bestaat uit minstens 38% kwalitatieve biologische gember.

 

 

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: GIMBER bestaat uit 38% biologische en kwalitatieve gember, biologische citroenen, kruiden en specerijen. Een drankje vol kracht en smaak dus. Het exacte recept is een topgeheim dat alleen onze founder Dimitri, zijn twaalfjarige zoon en zijn moeder kennen. Wat betreft allergiën hoef je je geen zorgen te maken, want in GIMBER zit niets wat op de lijst van Europese allergiën staat.
Inhoud 700 ml.
Allergenen informatie Geen allergenen aanwezig
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss