Serra de Rodes Pitloze Gordal Olijven Knoflook & Rozemarijn

Artikelnummer: V - 19780 / 12 / 1
Vorige Artikel 7 van 35 Volgende
€ 3,25 (inclusief BTW)

Gordal (Olea europaea Regalis, Clement) is een van de variëteiten van geteelde olijfbomen die worden gebruikt voor de productie van tafelolijven. 

Hij wordt vooral in het zuiden van Andalusië geteeld en met de hand geplukt in Sevilla. Gordal olijven zijn extra grote vruchten, ellipsvormig met een licht hartvormig uiterlijk.

De ontpitte olijven hebben een lichte diepgroene kleur, dunne schil, met lichte witte vlekjes en vruchtvlees met een aangename stevige sappige textuur en zijn mild van smaak. 

Op smaak gebracht met zoete knoflook en rozemarijn.

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 280 gram
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss