Pineut Kers op de Taart FLACON

Artikelnummer: V - 4865 / 6
Vorige Artikel 18 van 40 Volgende
€ 7,75 (inclusief BTW)

De 83 gram inhoud is voldoende voor een flesje likeur van 175 ml.

Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker.

Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is 500 ml. wodka of jenever toevoegen, de fles af en toe liefdevol schudden en dan wachten. Na 6 weken geduld is jouw eigen kersen likeur klaar voor gebruik. Geniet van de heerlijke smaken van kersen, frambozen, en vlierbloesem. Proost!

Jouw eigen kersenlikeur cocktail?

Zo maak je het:

Recept:

- 40 ml Kers op de Taart likeur
- 1 el limoensap
- 2 el Opgeklopt eiwit

Klop het eiwit op met een garde of handmixer. Meng de drie ingrediënten vervolgens in een cocktailbeker. Schud flink en schenk het rustig uit in een mooi (cocktail)glas. Als kers op de taart, garneer je het drankje met een kers of framboos uit de likeur en een takje rozemarijn.

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 83 gram
© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss