Giuliano Tartufi Truffel Poeder 30 Gram

Artikelnummer: V - 131307 / 12
Artikel 26 van 37
€ 7,50 (inclusief BTW)

Dankzij Giuliano Martinelli, een Italiaan die zijn financiële zekerheid opgaf en zijn passie voor truffels letterlijk achterna ging, hebben wij deze prachtige producten in ons assortiment. Zo ook dit truffelpoeder, gemaakt van truffels afkomstig uit de bossen van Pietralunga. Het is de ideale smaakmaker om ieder truffelgerecht af te maken. Doordat het product eenvoudig te gebruiken is, is het geliefd bij consumenten en chefkoks. 

Toepassing:
Voeg eens wat truffelpoeder toe aan pasta, rijst of polenta. Daarnaast is een beetje truffelpoeder heerlijk bij vis en groenten, zowel bij grillen, bakken als frituren. Je kunt het truffelpoeder makkelijk over je eten heen strooien, een klein beetje is al genoeg om je gerecht met heerljike truffelaroma’s te verrijken.

Prijswinnend product!
Niet alleen bij Giuliano Tartufi zelf staan ze achter hun product, hun truffelpoeder is tevens bekroond met de prijs “Most Innovative Condiment or Sauce”! Met zijn intense truffelgeur is het in korte tijd een wereldwijde bestseller geworden. Het poeder bevat 5% gedroogde zomertruffel en zit in een handige strooiverpakking.

 

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 30 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss