Romige chocolade met een hoog cacaogehalte van 55%. De cacaonibs (het binnenste van een cacaoboontje) zorgen voor een licht geroosterde smaak en een heerlijke subtiele crunch.
Pure chocoladereep met Arabica koffie. Elegant met een verbazende smaak van koffie en een machtig aroma. Volgens kenners is dit wereldwijd de beste chocoladereep waar koffie in verwerkt zit.
Chocoladereep met een zeer hoog cacaogehalte; maar liefst 71%. Prachtige natuurlijke tonen van bessen. Rijk van smaak en smelt heerlijk weg op de tong.
Single Origin chocoladereep met cacao uit Panama en een cacaogehalte van maar liefst 80%. Een volle maar milde smaak. Zeker eén van de beste 80% repen die er ooit gemaakt zijn.
Deze single origin chocolade wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn unieke smaaktonen van citrus en natuurlijke zoetheid. De granaatappelstujes hebben een fruitig zoetzure smaak. Deze smaak komt samen met de natuurlijk fruitige…
Voor de super chocoholics die van pure chocolade houden is dit dé reep der repen'.Dit is tenminste een chocoladereep in XXL formaat. De chocolade smelt in de mond tot een (h)eerlijke romige chocolademassa en raakt rechtstreeks de…
Tony’s draagbare regenboog neem je mee naar iedereen die een cadeautje verdient; je schoonmoeder, je verre tante of die nieuwe buurman.
Want deze cadeauverpakking zit tjokvol met Tony’s favoriete smaken in melk en puur; van…
Simon Coll's beroemde melkchocolade reep. Simón Coll Chocolade roostert voor deze reep nog op traditionele wijze de cacaobonen en gebruikt de beste melk om deze chocolade extra fijn van smaak te krijgen