Tomasu Sambal
Zie totale AssortimentDit is de Tomasu Sambal. Gemaakt van Madame Jeanette pepers en sesamzaad, geweekt in de zoete en pittige sojasaus van Tomasu. Het proces begint met het brouwen van sojasaus gedurende meer dan 24 maanden, gevolgd door nog eens 6 maanden om de zoete en pittige variant te creëren. De laatste stap bestaat uit het laten fermenteren van het residu voor nog eens 6 maanden, wat resulteert in een werkelijk ongeëvenaarde sambal.
Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: | bestellingen@DeSmaakBeleving.nl |
---|---|
Ingrediënten | tijd, sojasaus (water, SOJABONEN, TARWE, zout), suiker, Madame Jeanette pepers, SESAMZAAD |
Inhoud | 165 g |
Allergenen Informatie | bevat soja, tarwe en sesamzaad |
Voedingswaarde | Per 100 gram Calorieën 1210 KJ / 289 kcal Totaal vet 8,4g Verzadigd vet 1,5g Totaal koolhydraten 46,6g Suikers 46,6g Eiwitten 6,3g Zout 6,4g |