Van Lemmen Verse Pizza Deegbol (Winkel afhalen*)

Artikelnummer: MI - PL1320 / 24
Artikel 1 van 1
€ 3,29 (inclusief BTW)
Zie totale Assortiment

*Deze heerlijke vers ingevroren pizza bollen hebben wij in onze winkel voorradig.
LET OP!!! We hebben ook vaak nog een voorraad in ons magazijn.

Heel soms maken we mee dat diverse klanten plotseling grotere aantallen bollen op 1 dag komen kopen en zitten we eventjes onverwachts zonder voorraad. Doe ons gerust even een belletje of er voldoende voorraad is.

040-2425485


Heb je geen tijd of zin om zelf deeg te maken dan zijn deze huisgemaakte kant en klare pizza deegbollen iets voor jou! Elke dag maken ze bij Lemmen verse Napolitaanse pizzabollen, hiervoor gebruiken ze Caputo pizzabloem, water, verse gist en Siciliaans zeezout. Ze laten het deeg minimaal 36 uur rijzen en rijpen voordat ze het deeg opbollen en invriezen.

Geen gebruik van toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Door de lange fermentatie op de juiste temperatuur serveer je een luchtige en licht verteerbare Napolitaanse pizza.

We adviseren om de deegbollen vanuit de vriezer nog 12 tot 48 uren in de koelkast te laten ontdooien en ze minimaal 6 uur voor gebruik uit de koeling te halen om ze op kamertemperatuur ( circa 20 graden ) te laten komen voor de laatste rijs.

 

Kan ik de pizzabollen ook in een standaard oven bakken?

Ja dat kan zeker. Het beste is wel een pizzasteen te gebruiken voor een knapperige bodem. Bedek de pizzabodem met tomatensaus en ingrediënten (less is more) en bak de pizza in 5 tot 7 munten af op de hoogste stand.

 

Hoe moet ik de pizzabollen ontdooien?

Verplaats de pizzabollen van de vriezer naar de koelkast. Na 16-24 uur zijn ze ontdooit en kun je ze voor de laatste rijs op kamertemperatuur zetten. Ben je ze vergeten in de koelkast te zetten dan kan je het bevroren deeg altijd in een laagje warm water zetten en zo het proces wat versnellen. Er is altijd een oplossing!

 

Moet ik de pizzabollen nog laten rijzen?

Wij hebben het pizzadeeg al 30 uren laten rijpen en rijzen in de koeling. Jij hoeft de pizzabollen alleen nog 5 tot 8 uren op kamertemperatuur te laten staan voor de laatste rijs. Haal ze rond 10 uur in de ochtend uit de koeling en je bent tussen 17 en 18 uur klaar om pizza te bakken.

 

Hoe lang kan ik de pizzabollen bewaren?

De pizzabollen kunnen tot 6 maanden bewaard worden in de vriezer zonder verlies van kwaliteit

 

Ik heb pizzadeeg over, kan ik dit bewaren?

Jazeker. Je kunt het pizzadeeg tot ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren.

 

 Kan ik de pizzabollen in de geleverde bakjes laten rijzen?

Ja dit is super handig, je hebt geen deegkrat of bakplaat meer nodig. Laat de pizzabollen in de bakjes rijzen tot je gaat bakken, snij de bol langs de randjes wat los en zet het bakje op de kop. Er valt nu een perfect ronde deegbol op je werkblad en je bent klaar om te bakken.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 240 gram (1 stuk)
© 2014 - 2025 De SmaakBeleving | sitemap | rss

Wij verkopen ook alcohol in onze webshop. Als u producten met alcohol wilt bestellen, geeft u bij deze aan dat u 18 jaar bent.