De liefde voor bloemen, planten & lekker eten heeft Katinka altijd al gehad. Opgroeiend op het platteland midden in de natuur leerde haar moeder Katinka van alles over wilde bloemen en planten.
Ze vertelde over de geneeskracht van planten, en welke je bijvoorbeeld kunt eten. Zo stond brandnetelstamppot, soep/salades met wilde bloemen in de 70er jaren al op het menu.
In haar familie was eten heel erg belangrijk, en met name het eten van superieure kwaliteit en biologisch, en nog steeds.
Het sociaal gebeuren is ook erg belangrijk, en dat er met liefde wordt gekookt. 

Na veel proberen en tesen is er in 2017 officieel “De Wilde Tuinen” gestart.

De Wilde Tuinen is een bedrijf dat (h)eerlijke biologische producten maakt uit eigen tuin. De tuin is ook bekend als het Hof van Eden, gelegen op het mooie Schouwen-Duiveland in Zierikzee.
Alles groeit en bloeit hier door de Zeeuwse zon en zilte vruchtbare aarde.

Katinka verbouwd hier voornamelijk fruit, kruiden, (eetbare) bloemen & groente. De meeste producten verwerkt ze zelf, bijvoorbeeld naar een heerlijke confituur, chutney of kruiden melange. Daarnaast koopt ze ook een aantal producten in, omdat deze jaarrond niet te verbouwen zijn in de tuin. 

© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss