Sorteer op
 • Jivaro Guayusa thee uit de Amazone
  Jivaro Guayusa thee uit de Amazone

  3 pakjes Jivaro thee voor 11,00 druk hierJivaro® is de Energie van Amazone Jagers.

  Het is gemaakt van 100% Guayusa Thee, een cafeïnehoudend wonder der natuur uit de Amazone. Jivaro®’s Guayusa kent een vol, licht zoet,…

  € 3,99
 • 3 doosjes

  3-pack Jivaro Guayusa thee uit de Amazone
  3-pack Jivaro Guayusa thee uit de Amazone

  Jivaro® is de Energie van Amazone Jagers.

  Het is gemaakt van 100% Guayusa Thee, een cafeïnehoudend wonder der natuur uit de Amazone. Jivaro®’s Guayusa kent een vol, licht zoet, aroma.

  Drink haar zo sterk mogelijk om…

  € 11,97 € 11,00

        Jivaro® is de Energie van Amazone Jagers.

Het is gemaakt van 100% Guayusa Thee, een cafeïnehoudend wonder der natuur uit de Amazone. Jivaro®’s Guayusa kent een vol, licht zoet, aroma.

Drink haar zo sterk mogelijk om optimaal van haar exclusieve kwaliteiten te genieten. De thee wordt hier alleen maar lekkerder van.

Guayusa’s unieke samenstelling geeft je uitgebalanceerde energie. Het verbetert de mentale prestaties zonder de nervositeit of crash van koffie. Omdat zij lichamelijk juist ontspanning geeft, is het de ideale energie voor tijdens het werken en studeren.

Jivaro® vormt het startpunt van een gezonde leefstijl. Zo bevat zij 50% meer antioxidanten dan groene thee, worden er vele gezondheidsvoordelen aan toegeschreven, verlaagt zij lichamelijke stress, bevordert zij gewichtsverlies en brengt zij positiviteit. 

Hoewel Jivaro® thee niet BIO-gecertificeerd is, wordt zij wel volgens BIO-richtlijnen verbouwd.
En is daarmee vrij van pesticiden en kunstmest. Het drinken van Jivaro® ondersteunt uitsluitend kans-arme inheemse families. Zij ontvangen een eerlijke prijs. In tegenstelling tot koffie en de reguliere theeën vernietigt Jivaro®’s productie de biodiversiteit niet.
Sterker nog, het drinken van deze exclusieve thee draagt zelfs bij aan her-bebossing van de Amazone.

                     

© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss