Menu

Verdere informatie volgt.

Zuurzak / Guanabana

Wij krijgen regelmatig de vraag of we aan dit product kunnen komen, en toevallig kunnen we dat!
Dit product is door zeer veel mensen gebruikt die de vervelende ziekte kanker hebben.

Er zijn velen mensen die zweren bij dit product en aangeven dat ze zich hierdoor stukken beter voelen, er zijn zelfs velen mensen die genezen verklaard zijn na het dagelijk nuttigen van 1 zakje van dit product.
Of dit dan daadwerkelijk aan dit product heeft gelegen is erg lastig aan te tonen natuurlijk.

Belangrijk!!! Wij kunnen uiteraard totaal geen garantie geven dat het bij u een positief resultaat zal geven, we kunnen en willen ook absoluut niks aantonen over de daadwerkelijke kracht van dit product. Er is ontzettend veel te vinden op internet met positieve ervaringen van personen die dit product gebruikt hebben over de hele wereld. Maak uw eigen conclusie!

De SmaakBeleving zal dit product nooit adviseren of enige verantwoordelijkheid aanvaarden over het gebruik van dit product. Dit is volledig vrijblijvend en wij willen dit puur aanbieden aan de vele personen die dit product graag willen gebruiken.

Er zijn uiteraard ook diverse lekkere producten te maken van deze tropische vrucht.
Gebruikt u de zuurzak tegen de ziekte kanker of voor uw gezondheid in het algemeen dan wensen wij u veel sterkte met het eventuele herstel.


Nogmaals gebruikt van dit product is altijd uw eigen keuze en wij adviseren niks,  maak uw eigen conclusie en keuze als u de ervaringen op internet leest!

 

Zuurzak wordt ook wel guanabana genoemd en is een grote, stekelige vrucht. Het vruchtvlees van zuurzak is wit, vezelig en sappig en de smaak is zoetzuur. De gemiddelde zuurzak is tussen de 20 en 35 centimeter groot en ongeveer 6kg zwaar. De guanabana komt oorspronkelijk uit Centraal-Amerika en het Caribisch gebied. Tegenwoordig komt de plant in tropische gebieden over de hele wereld voor. Zuurzak wordt ook veel gebruikt om frisdrank van te maken. De vrucht is een van de weinige plantaardige bronnen van vitamine B12. In Suriname wordt de vrucht ook wel eens prikkelappel genoemd.

Sorteer op
© 2014 - 2019 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1200 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel