Stel je (het volgende) eens voor; een heerlijke blend van zwarte thee, de milde zoete smaak van kokosbloesemsuiker, en een perfecte balans van hoogwaardige kruiden' een zachte blend die de geest kalmeert!

De liefde voor kruiden heeft de mensen van Molina Chai naar de meest verre uithoeken van de wereld gebracht om de perfecte ingrediënten te vinden voor deze bijzondere samenstelling. Het was een uitdaging voor ze om verschillende culturen in een drankje te laten samensmelten, maar hun passie om alleen het beste te leveren aan de Chai liefhebbers heeft het mogelijk gemaakt.

Ambachtelijk geselecteerde kruiden in combinatie met zwarte thee van de hoogste kwaliteit, heeft geleid tot een Chai vol van liefde en smaken die uw lichaam en geest zullen prikkelen. Molina Chai laat u de authentieke Chai ervaren van een eeuwen oude cultuur.

Het resultaat van het ambachtelijk combineren van kwalitatief hoogwaardige kruiden met Biologische Kokosbloesemsuiker.  Het meest natuurlijke zoetmiddel uit de tropen, met de voortreffelijkste zwarte thee, is een chai dat is doordrenkt met liefde en smaken die je lichaam en geest zal prikkelen.

Ervaar het zelf, zo vanuit de tropen bij u op de deurmat!

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 2000 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel