Alle informatie, foto's en teksten in deze webshop mogen nooit zonder toestemming gebruikt worden voor commercieel gebruik in wat voor vorm dan ook. 

Recepten mag u uiteraard voor particulier gebruik van de webshop af halen, maar u mag deze niet op internet herplaatsen op een blog, webshop o.i.d. zonder toestemming van De SmaakBeleving.

Bij veel afbeeldingen en teksten die wij niet zelf hebben geschreven of gemaakt hangt er een auteursrecht aan vast waarvoor wij toestemming hebben om deze te mogen gebruiken. Deze mogen niet door derden worden gebruikt

 

Auteursrecht

Makers, of dit nu van tekst, beeld, muziek of iets anders is, hebben het exclusieve recht te bepalen of, waar en wanneer hun werk openbaar gemaakt, ofwel gepubliceerd wordt en of het verveelvoudigd, ofwel gekopieerd mag worden. Dit recht heeft de maker om zo te kunnen voorkomen dat een ander geld kan verdienen aan zijn werk, zonder dat de maker een deel van dat geld krijgt.
Voor openbaar maken of verveelvoudigen zal dus toestemming aan de maker gevraagd moeten worden. Met toestemming zou het dus best kunnen zijn dat je het werk gratis kunt gebruiken, dat kun je zo met de maker afspreken. Ook kun je afspreken dat je tegen een vergoeding het werk op een bepaalde manier mag gebruiken. Dit heet een licentie.

 

© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1200 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel