Ambrosia Honingwijnen, met onder andere biologische kruiden is al te koop sinds begin 1980. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd, gewaardeerd en smaakvol in Nederland geproduceerde wijn met veel gezonde toegevoegde waarde. Met onder andere biologische kruiden en honing. De basiswijn komt uit het Mediterrane gedeelte van Europa. Van daaruit ligt onze kijk op eten en drinken. 

Er zijn inmiddels 6 verschillende honingwijnen. Een rode en witte wijn met biologische kruiden, een gember wijn en twee Nederlandse smaken als Cranberry en Vlierbessen. De traditionele Griekse honing (GODEN) drank Ambrosius is vertegenwoordigd in onze Mede en is een vergisting van honing, sappen en water. Mede is eigenlijk al meer dan 60 eeuwen een door de Grieken benoemde Goden drank.

Ambrosia Honingwijnen is een wijnconcept, vooral gericht op vrouwen, die creatief met eten en drinken willen experimenteren, van een zoete smaak houden en vooral actief en nieuwsgierig in deze wereld staan. 

 

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1500 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel