* Exota levert helaas al lange tijd niets meer uit en het is totaal onbekend of ze uberhaupt nog gaan leveren en blijven bestaan.

 

Limonades met kleurtjes, bubbels, beugelfles, feest op tafel.
Dat zijn de herinneringen aan Exota. In de zoektocht om het bekende merk van weleer een nieuwe kans te geven hebben we vooral veel geluisterd, geproefd en gepraat.

En nu staat Exota wederom op tafel! Mede dankzij een partner van Exota, Rième Boissons in Morteau (Fr) waar al meer dan honderd jaar ambachtelijke limonade met echte suiker en heerlijke bubbels in prachtige flessen gemaakt wordt. In Exota's ogen komt dit het dichtst bij de Exota van toen.

De tijden zijn wel veranderd. Of toch niet? We weten dat te veel suiker ongezond is. Het is goed om regelmatig gewoon een glas kraanwater te drinken. Wegwerpglas is ook niet het summum van duurzaamheid. Echter wel als je de fles na gebruik met een prachtige roos van je vriend/vriendin op de vensterbank zet. In de vernieuwde Exota-fles komen de herinneringen van toen samen met de smaak van nu. Graag introduceren wij de bekende limonade in de smaken: campagnepils, pompelmoes, pink, grenadine, citroen, mandarijn en sinaasappel. De smaak cola is sinds 2018 uit het assortiment van Exota.

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

 

© 2014 - 2022 De SmaakBeleving, ruim 3500 producten! | sitemap | rss