Pijnboompitten zijn lekker en gezond om door de sla of salades te mengen, dit uiteraard in combinatie met een van de velen salade dressings die we aanbieden.

Let op! Doe ze op een lage stand rustig roosteren en blijf erbij staan, de pitten bakken heel snel aan bij een te hoge stand en dat is erg zonde uiteraard.

Bestel ze gemakkelijk mee met de rest van uw bestelling.

Pijnboompitten zijn zaadjes van een dennenappel, die wij kennen als pijnboompitten. Niet alle dennenbomen brengen zaden voort die groot genoeg zijn om geoogst te worden. 
Deze bomen zijn voornamelijk te vinden in Azië, Europa en Noord-Amerika. Het duurt gemiddeld 15 tot 25 jaar voordat de bomen de top van hun productie bereiken. Het oogstproces van de pijnboompitten is erg veel werk.

Pijnboompitten hebben een heerlijke smaak maar zitten ook boordevol goede voedingsstoffen.
O.a. veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren (18,8 gram per 100 gram), veel ijzer en de koper die van nature in pijnboompitten aanwezig is helpt dit de absorptie van het ijzer door het lichaam.

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

Sorteer op
© 2014 - 2019 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1200 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel