(ETIKET BESCHADIGD) Kiooms Knoflook Dressing

Artikelnummer: K- 2702 / 25 / 1
Vorige Artikel 21 van 24 Volgende
€ 3,75 € 2,99 (inclusief BTW)

Een frisse dressing die zijn pittige smaak dankt aan een vleugje knoflook. Hierdoor is dit een dressing die iedere dag gebruikt kan worden. De smaak verveelt eigenlijk nooit.

Twee veelgestelde vragen over deze dressing zijn: "Ga je door deze dressing erg naar knoflook ruiken?  Het antwoord op de eerste vraag is NEE. De hoeveelheid knoflook in de dressing is niet zo groot dat je met een knoflooklucht blijft zitten. Het antwoord op de 2e vraag is: de vlokkerige structuur die soms te zien is in de dressing, ontstaat door een reactie tussen de knoflook, de olie en de azijn, op het vlak waar de olie en de azijn bij elkaar komen, dit is een natuurlijk proces en uiteraard zeker niet nadeling voor de kwaliteit.

Extra tips!
Een heerlijke frisse dressing met een ietsje pittige smaak. Deze dressing smaakt erg goed over rauwkost, bijvoorbeeld: witlof met fruit, of over een royaal aangeklede salade met croûtons, geroosterde pijnboompitten, en olijven etc. Ook kan de dressing aangedikt worden met yoghurt en als een knoflooksaus worden opgediend.

 

 

Kiooms, Dressing, sladressing, salade, dressingen, slasaus, dressings, vinaigrette, Ankleideraum, aderezo, medicazione, condimento per insalata, aliño de ensaladas, Salat-dressing, sauce à salade, salad dressing, 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Zonnebloemolie, gembersiroop (natuurlijk gemberaroma, suiker), azijn, knoflook, balsamico (IGP, 10 jaar oud), peper, zout.
Inhoud 249 ml.
Allergenen informatie Glutenvrij, lactose vrij
© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss