1 stokje verse Tahiti Vanille Cru Raiatea

Vorige Artikel 495 van 528 Volgende
€ 10,95 (inclusief BTW)

1 stokje echte verse vanille verpakt in een glazen buisje. Een heerlijk dik vers stokje vanille voor de echte vanille fijnproever!

Deze Tahitensis Cru Raiatea uit Tahiti is de absoute topper onder de vanille varianten en is extreem hoog van kwaliteit.

Maar... echt alleen voor de fijnproever, en smaken verschillen, de an
dere 2 vairanten die we verkopen zijn al meer dan goed als u heerlijke gerechten wil maken met verse vanille.


Een andere omgeving en ander ras resulteert in een totaal andere vanille dan bijvoorbeeld de vanille die uit Madagascar of Papua New Guinea komt.

Na saffraan is vanille een van de aller duurste specerijen. Het heeft een zeer geliefd aroma dat voortkomt uit de vrucht (formeel de bes) van de klimorchidee (Vanilla planifolia of V. fragrans). Verse, nog niet geplukte vanille lijkt op uit de kluiten gewassen sperziebonen, maar eenmaal donker en gefermenteerd is het een haast onweerstaanbare specerij. Deze Bourbon vanille heeft een mooie lengte en komt van het eiland Madagaskar. Deze soort wordt gerekend tot de meest verkochte ter wereld.

Zeer hoogwaardige kwaliteit vanille die ook professionals gebruiken.

Al onze vanille geurt en smaakt optimaal, u zult direct het verschil ervaren met de vaak half gedroogde vanille die u overal kunt kopen.

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 1 stokje dikke vanille + buisje
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving, ruim 3500 producten! | sitemap | rss