Natural Spices Breakfast Box

Artikelnummer: 2002 + 2008 + 2009
Vorige Artikel 16 van 39 Volgende
€ 14,95 (inclusief BTW)

Wil je 's ochtends vroeg genieten van een makkelijk en gezonde start? Dan is deze ontbijtbox zeker iets voor jou! Met Skinny Vanille, Smoothie Operator en Holy Guacamole maak jij de heerlijkste ontbijtjes en kom je jouw ochtend knallend door. Zo maak je met Skinny Vanille de lekkerste havermout en yoghurt. De Smoothie Operator geeft jouw smoothies een heerlijke, romige twist en zijn daardoor áltijd een succes. Het leuke van dit pakket is dat je je ontbijtjes lekker kunt afwisselen – zo wordt ontbijten nóg makkelijker en leuker.

 

OVER SKINNY VANILLY

De Skinny Vanilly bevat als hoofdbestanddeel kokos en kaneel en geeft daarmee elk gerecht een romige en frisse twist. Daarbij zorgt de vanille voor de de zachte en zoete ondertoon van de smaak. We hebben er daarbij voor gezorgd dat de vanille subtiel naar voren komt, en niet te overheersend wordt. Zo kun je de Skinny Vanilly toevoegen naar de smaak hoe jij het wilt! Verder bevat de Skinny Vanilly ook een vleugje kurkuma, wat de kleur van de mix een echte boost geeft. Want het oog lust natuurlijk ook wat! En wist je dat de Skinny Vanilly geen suiker en zout bevat? Goed voor de lijn en de gezondheid dus!

OVER SMOOTHIE OPERATOR 

De Smoothie Operator zorgt ervoor dat – de naam zegt het al –  jouw smoothies áltijd lukken en je binnen een mum van tijd kunt genieten. Zo is jouw smoothie heel erg smoothy om te maken! ;-)  Met als hoofdrolspeler kokos krijgt de smoothie een heerlijke subtiele zoete en romige smaak. Daarbij zorgt de perfecte verhouding van fruit zoals framboos en cranberry voor een zoete ondertoon en Yuzu daarentegen voor een licht zuurtje. Yuzu!? Dit is een citrusvrucht uit Japan en is geliefd om zijn karakteristieke smaak en geur van een mix van limoen, citroen en mandarijn.  

 

OVER HOLY GUACAMOLE

Om de romige smaak van de avoado nog meer tot zijn recht te brengen, ben je bij 'Holy Guacamole' op het juiste adres. Zo zorgen de nigellazaad, paprika, wortel en peper voor een lichte pittige twist en nemen citroen en peterselie de frisse smaak voor hun rekening. Ofwel: een kruidenmix waar je smaakpapillen van gaan smullen en je letterlijk het 'holy' gevoel van krijgt. 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Skinny Vanilly: kokos, kaneel, gember, kurkuma, natuurlijke smaak: vanille, zoetstof: stevia Smoothie

Operator: kokos, cranberry, mango, framboos, citroen, zoetstof: stevia

Holy Guacamole: zout, nigellazaad, paprika, wortel, peper, SESAM zaad, citroen, knoflook, kurkuma, plantaardige olie (raap), peterselie
Inhoud 3 potjes
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss