Neolea Griekse Olijfolie + Cadeau koker

Artikelnummer: 8981 + 8978K
Vorige Artikel 55 van 97 Volgende
€ 20,95 (inclusief BTW)

Een geweldige extra vergine olijfolie, Neolea! 

De naam Neolea is afgeleid van het Griekse woord “jeugd” en is afkomstig uit de Kalamáta regio in Griekenland.

Neolea wil op geen enkel vlak afbreuk doen aan de kwaliteit van hun olie.
Ze hebben een nieuwe manier van koud persen ontwikkeld die het productieproces aanzienlijk heeft versneld. Dit hele proces verloopt onder gecontroleerde omstandigheden zodat de vijanden van olijfolie – licht, zuurstof en temperatuur – geen invloed hebben op de kwaliteit.
Daarmee behoudt de olijfolie zoveel mogelijk van zijn voedingswaarde en smaak.
Na het persen gaat de olijfolie in een speciale tank van Neolea waar zich geen zuurstof bevindt en er zodoende gedurende het jaar nauwelijks kwaliteitsverlies is.

Verschillende sterrenrestaurants werken al met deze hoogwaardige olijfolie van Neolea, wat betekent dat de kwaliteit ook door topkoks wordt onderschreven. Ten slotte is niet alleen de smaak van groot belang, ook het strakke design zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een fles in de keuken wilt hebben staan.

De olijfolie van Neolea is 100% puur. Hij is koud geperst uit de Koroneiki-olijf: een kleine, nootachtige olijf die van nature voorkomt in Griekenland. De smaak van deze extra vergine olijfolie heeft een breed smaakpallet: groene tomaat, vers gemaaid gras en zelfs banaan zijn te proeven. Kruidig met een tintje groene appel. Een heerlijke, extra vergine olijfolie die past in het mediterrane eetpatroon van de échte levensgenieter. 

De glazen flessen zijn wit geverfd en zijn ook een geweldig (relatie)geschenk!

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 500 ml. + Lege koker
© 2014 - 2022 De SmaakBeleving | sitemap | rss