Spekkoek Moskovische Rum

Vorige Artikel 7 van 17 Volgende
€ 8,95 (inclusief 9% BTW)

Spekkoek heel Moskovische Rum, direct uit voorraad leverbaar.

Verzenden bij ons slechts 3,95

Voor alle soorten is het mogelijk om ze ook per doos van 6 koeken te bestellen, de spekkoeken zijn ook prima in te vriezen. 

We willen de prijs van de spekkoeken zo laag mogelijk houden, wij betalen ook een gedeelte aan de verzendkosten voor u!

Vandaar dat wij een minimale bestelling nodig hebben van slechts 20,- aan producten. Dit zijn dus minimaal 3 spekkoeken (ze zijn overigens ook prima in te vriezen) 
Verzenden vragen wij slechts 3,95 bijdrage voor, vanaf 50,- aan producten betalen wij de volledige verzendkosten voor u.

Gelukkig heeft u ook de keuze uit ruim 1500 andere producten. Bestel bijvoorbeeld een bakje pijnboompitjes mee, of een zakje van de heerlijke Klepper & Klepper drop. Ook onze salade dressing van Kiooms is een absolute verkooptopper.
Zelf kruidenboter maken, bestel dan de Havox kruidenbotermix, altijd handig om in huis te hebben!


Jem's Koeken is Nederlands enige ambachtelijke bakkerij die volgens authentiek Nederlands Indonesisch recept spekkoeken bakt. Laat u niet verleiden door lagere prijzen voor kleinere koeken.
De koeken van Jem's hebben altijd een doorsnee van 17cm, wegen 700 gram en hebben altijd de 14 perfecte lagen.

WANNEER EN WAAR IS HET BAKKEN VAN DEZE OVERHEERLIJKE GELAAGDE KOEK BEGONNEN?
De oorsprong van het recept voor onze Nederlandse Indonesische spekkoek gaat ver terug in de geschiedenis. Hij is ontstaan in de koloniale tijd in Nederlands-Indië. Het recept is gebaseerd op de heerlijke Nederlandse koek, gecombineerd met de beste, lokale ingrediënten van Indonesië. De traditionele spekkoek is in Indonesië bekend als 'lapis legit ", wat letterlijk betekent 'heerlijke lagen'.

PUUR VAKMANSCHAP
Het bakken van onze spekkoek is een zeer arbeidsintensief proces dat grote precisie en puur vakmanschap vereist. Elke laag wordt met zorg bereid door het gieten van een kleine hoeveelheid beslag uit een beker in de bakvorm. Hierna gaat hij in de oven en wordt hij gebakken totdat de laag mooi goud is gekleurd. Dit proces wordt 14 maal herhaald om de overheerlijke gelaagde koek op te bouwen. Het resultaat is een ware smaaksensatie en een traktatie voor het oog!

JEM’S SPEKKOEKEN SMAKEN NOG LEKKERDER...

  • bij een kopje koffie of thee als een ware delicatesse!
  • geserveerd met ijs als een meesterlijk dessert!
  • gedeeld met goede vrienden!

SERVEERADVIES:
Snijd de spekkoek in dunne plakjes en serveer de spekkoek op kamer temperatuur.

In de koelkast zijn de koeken minimaal 4 weken houdbaar. Ze zijn ook een aantal dagen op kamer temperatuur te bewaren eventueel.

Kijk naar onze speciale prijs voor wederverkopers of grotere aantallen voor een braderie of iets dergelijks. (per 5 dozen)
 

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: eieren, margarine (plantaardige vetten [palm, kokos], water, raapzaadolie, emulgator: E475, E471, citroensapconcentraat, aroma), tarwebloem, suiker, raapzaadolie, rumaroma, rozijnen (0,9 %), rum (0,4%), conserveermiddelen: E282, E200, voedingszuur: E330
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3000 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel