van TON Torentje met 3x Mini mosterd

Artikelnummer: 4151
Vorige Artikel 41 van 41
€ 4,50 (inclusief BTW)
Het artikel is uitverkocht.

3 stuks mini mosterd van 40 gram: Boerenkaas mosterd, kaasmosterd en oude kaasmosterd. Leuk als cadeautje of als u zelf niet kunt kiezen.

 

De producten van TON zijn niet voor iedereen. Wel voor mensen die genieten van goed eten bekroond met een heerlijke, eerlijke saus. Een duurzaam gemaakt mooi, product, boordevol pure ingrediënten. Waarom? Simpel. Er is geen alternatief voor echt en vers! 

De smaken van TON krijg je niet door culinaire bochten af te snijden met E-tjes, kleur-, geur- en smaakstoffen. Die krijg je alleen met de perfecte receptuur, de mooiste ingrediënten en liefde voor het vak. En dat proef je.

De recepten van de mosterd en sauzen van TON zijn decennia geleden bedacht. Ze zijn van generatie op generatie doorgegeven. 

Uiteindelijk kwamen ze bij Ton terecht. Daarmee is hij zijn mosterdmakerij gestart. In de jaren die volgde heeft Ton zelf nog veel nieuwe recepten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Ken je de bekende kraalpot al? Ook deze is bedacht door Ton. Hij heeft hem zelf getekend!

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 3 x 40 gram
© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3500 producten! | sitemap | rss