Zoete Moed It's Peanuts Pindakaas Kokos

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 6,00 (inclusief BTW)

Zachte romige pindakaas met geraspte kokos.
Met droog geroosterde pinda's (zonder olie gebakken)

Een grote pot van maar liefst 350 gram.

* Lactosevrij
* Glutenvrij
* Suikervrij

Pindakaas is niet meer weg te denken en is een traditioneel onderdeel van mijn ontbijttafel. Geen wonder, want naast de vele voordelen die pindakaas voor de gezondheid kent, is deze ook gewoon super lekker!

De pindakaas van Zoete Moed wordt gemaakt van de beste pinda's uit Californië. Er is geen gebruik gemaakt van extra toevoegingen zoals vet, suiker of olie! De pindakaas is een gezond beleg voor jong & oud!

VETVERBRANDING

Elke dag Pindakaas van Zoete Moed! Het is een feit dat pindakaas heel erg veel calorieën bevat, dus op het eerste gezicht niet erg geschikt als je af wilt vallen. Toch is dit geen probleem, want een recent onderzoek heeft bewezen dat de eiwitrijke pinda’s in de pindakaas er juist voor zorgen dat de inname van calorieën spontaan wordt aangepast waardoor uiteindelijk de totale inname van calorieën niet toeneemt, maar juist afneemt!

SPIEREN KWEKEN!

Een eetlepel pindakaas en je neemt zo een extra gewicht erbij! Extra Spierweefsel zorgt er namelijk voor dat je (zelfs in rust) calorieën en vetten verbrandt. Pindakaas bevat een compleet eiwit met alle aminozuren. De eiwitten in de pindakaas zorgen voor een efficiëntere bloedtoevoer naar de spieren, waardoor de spieropbouw sneller gaat.

VEEL VITAMINE  E

Een boterham met pindakaas bevat al snel 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine E. Vitamine E is belangrijk voor je Stofwisseling, spijsvertering en ter bescherming van je immuunsysteem.

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Pinda's en Kokos
Inhoud 350 gram
© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3500 producten! | sitemap | rss